Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Наградни конкурс за израду логотипа за Европску енергетску награду у Србији расписује се за све студенте са уметничких, дизајнерских и архитектонских факултета, као и све остале студенте креативног духа. На овом конкурсу могу учествовати само студенти факултета и виших школа у Србији, укључујући студенте основних, мастер и докторских студијских програма. Настао је као иницијатива МЕЕМП-а, путем којег Швајцарска влада у сарадњи са Министарством рударства и енергетике Србије подржава четири српске општине у циљу побољшања енергетске ефикасности. Победник конкурса ће бити награђен новчаном наградом у износу од 500 швајцарских франака.

Сви предлози се морају доставити до 31. октобра 2020.године, у форми ПДФ фајла на имејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., заједно са личним подацима (име и презиме, назив факултета/више школе и година основних/мастер/докторских студија)

Награђени логотип ће се користити искључиво у сврхе представљања Европске енергетске награде у Србији (EEAS). Дизајнер ће такође доделити ексклузивна права коришћења Европској енергетској награди у Србији и МЕЕМП-у.

Више информација о конкурсу, можете погледати путем линка.

 

 

Италијанска амбасада у Београду отворила је конкурс за једно радно место на одређено време. Конкурс је отворен до 4. новембра. Додатне информације о радном месту и начину пријаве на конкурс можете наћи на сајту Италијанског института за културу или путем линка. 

Текст одлуке о ванредном испитном року можете погледати овде.