Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

За попуњавање овог формулара морате имати гугл налог. Кликом на слику ПРИЈАВИ СЕ, улогујте се са вашим гугл налогом.
Сви кандидати који попуне електронску пријаву су у обавези да при приступању полагања испита са собом понесу спаковано у једну коверту фотокопије докумената, као и признаницу уплатнице.

За све додатне информације и недоумице око попуњавања овог формулара можете контактирати телефоном Студентску службу ФИЛУМ-а на телефоне 064/6454-537 и 064/6454-533 Уколико сте припадник афирмативних група јавите се Студентској служби.

Elektronska prijava

ЕЛЕКТРОНСКА ПРИЈАВА ЋЕ БИТИ ОТВОРЕНА ДО 25.06. 10 00

Aмбасада Сједињених Америчких Држава у Београду расписала је конкурс за Фулбрајт програм за гостујуће предаваче за академску 2021/22. годину.
Програм је намењен млађим и старијим истраживачима, универзитетским предавачима и стручњацима са академских институција у Србији, којима пружа могућност путовања у Сједињене Америчке Државе како би се укључили у напредна академска истраживања и/или предавали на универзитетском нивоу.

Рок за пријаву је 12. октобар 2020. године.

Више информација о овом програму можете наћи путем линка.

Швајцарска компанија Regent Lighting доо која се бави производњом електричне расвете расписала је конкурс за радно место за пријем кандидата са знањем немачког језика. 

Текст конкурса можете погледати путем линка