Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Задовољство нам је да вас позовемо да присуствујете концерту најбољих студената Катедре за хармонику на коме ће наступати студенти Марија Туршијан и Александар Пејовић. Концерт ће бити одржан у Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије, у суботу 2. септембра 2023. године од 19 часова и том приликом ћете имати прилику да послушате и извођења студената Катедре за хармонику Факултета уметности у Нишу, који ће наступати као гости концерта. 

Улаз је бесплатан!
Добро дошли!

Gimnazija 1

Са задовољством вас позивамо да, у петак 1. септембра 2023. године, у 19 часова, у Кући Ђуре Јакшића, присуствујете концерту најбољих студената студијског програма Хармоника. Наступају студенти из класа наставника са Катедре за хармонику: Никола Димитријевић, Милена Радовић, Никола Живановић, Игор Љепаревић.

Добро дошли!

Djura Jaksic

Позивамо вас да присуствујете солистичком реситалу -  јавној одбрани завршног рада Марије Лазаревић, студенткиње мастер академских студија соло певања из класе редовног професора Оливера Њега, који ће бити одржан у Кући Ђуре Јакшића у Крагујевцу, 4. јула 2023. године од 19 часова.

Клавирска сарадња: мр Петар Марковић, виши уметнички сарадник

Добро дошли!

4 7 2023 1 page 0002

Позивамо вас да у четвртак, 6. јула 2023. у Кући Ђуре Jакшића, од 19 часова, присуствујете концерту студената Катедре за клавир. На концерту наступају студенти из класе ванредног професора др ум. Сање Луковац. 

Улаз је бесплатан.
Добро дошли!
Klavir 6 7

Са задовољством вас позивамо да присуствујете солистичком реситалу -  јавној одбрани завршног рада Агнес Секељ, студенткиње мастер академских студија соло певања у класи редовног професора Марине Трајковић Биџовски, који ће бити одржан у Кући Ђуре Јакшића у Крагујевцу, 4. јула 2023. године од 18 часова.

Клавирска сарадња: Душан Тороман, самостални уметнички сарадник

Добро дошли!

 4 7 2023 1 page 0001