Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Позивамо вас да присуствујете солистичком концерту, јавној одбрани завршног рада Јоване Ђуровић, студенткиње мастер академских студија клавира из класе редовног професора проф. мр Сања Вукосављевић Миленић, који ће бити одржан у Кући Ђуре Јакшића у Крагујевцу, 14. септембра 2023. године од 19 часова.

На програму ће се наћи дела Јохана Себастијана Баха, Лудвига ван Бетовена, Сергеја Прокофјева, Роберта Шумана, Миљане Живковић. 

Добро дошли!

 СОЛИСТИЧКИ КОНЦЕРТ 1 page 0001

 

Задовољство нам је да вас позовемо да присуствујете концерту најбољих студената Катедре за хармонику на коме ће наступати студенти Марија Туршијан и Александар Пејовић. Концерт ће бити одржан у Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије, у суботу 2. септембра 2023. године од 19 часова и том приликом ћете имати прилику да послушате и извођења студената Катедре за хармонику Факултета уметности у Нишу, који ће наступати као гости концерта. 

Улаз је бесплатан!
Добро дошли!

Gimnazija 1

Позивамо вас да у четвртак, 6. јула 2023. у Кући Ђуре Jакшића, од 19 часова, присуствујете концерту студената Катедре за клавир. На концерту наступају студенти из класе ванредног професора др ум. Сање Луковац. 

Улаз је бесплатан.
Добро дошли!
Klavir 6 7

Са задовољством вас позивамо да, у петак 1. септембра 2023. године, у 19 часова, у Кући Ђуре Јакшића, присуствујете концерту најбољих студената студијског програма Хармоника. Наступају студенти из класа наставника са Катедре за хармонику: Никола Димитријевић, Милена Радовић, Никола Живановић, Игор Љепаревић.

Добро дошли!

Djura Jaksic

Позивамо вас да присуствујете солистичком реситалу -  јавној одбрани завршног рада Марије Лазаревић, студенткиње мастер академских студија соло певања из класе редовног професора Оливера Њега, који ће бити одржан у Кући Ђуре Јакшића у Крагујевцу, 4. јула 2023. године од 19 часова.

Клавирска сарадња: мр Петар Марковић, виши уметнички сарадник

Добро дошли!

4 7 2023 1 page 0002