Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Центар за развој каријере и саветовање студената у сарадњи са Немачком службом за академску размену – DAAD Информативним центром Београд за студенте докторских студија, постдокторанде и предаваче запослене на Универзитету у Крагујевцу организује  онлајн информативну сесију Истраживање у Немачкој - Преглед DAAD стипендија за истраживање, у среду, 7. априла 2021. године у 12.00 часовапутем Zoom платформе.

Најважније информације о DAAD стипендијама заинтересованима са Универзитета у Крагујевцу представиће Данијела Павлица и Далиборка Малданер, запослене у Одељењу за саветовање и маркетинг Информативног центра Београд, а након презентације одговориће и на питања присутних.

Кандидати заинтересовани за учешће на презентацији морају се регистровати путем овог линка до 6. априла 2021. године до 14.00 часова.

Сви пријављени кандидати ће до 17.00 часова истог дана добити линк за приступ презентацији на Zoom платформи.

Пријаве за стипендије за истраживање и предаваче, као и стипендије за краће истраживачке боравке у Немачкој отворене су до 30. априла 2021. године, а више информација о програмима стипендија можете наћи овде и овде.

За сва додатна питања у вези са презентацијом, можете се обратити Центру за развој каријере и саветовање студената путем имејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Пријаве за DAAD стипендије за истраживање отворене су до 30. априла, а више информација о овим стипендијама доступно је овде и овде.

Za Kragujevac zajednicka najava