Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Агенција за филмску и видео продукцију, издавачку делатност, организацију уметничких програма и ИТ услуге DUO DIGITAL MEDIA ангажује пет студената филологије за обављање стручне праксе на позицији новинара у трајању од 2-3 недеље. Понуда је отворена за студенте са студијских програма Српски језик и књижевност и Енглески језик и књижевност, а за најуспешније кандидате постоји могућност хонорарног запослења. 

Пријаве су отворене на линку.

Агенција DUO DIGITAL MEDIA окупља креативан тим професионалаца од којих већина има око 30 година искуства у раду на најодговорнијим позицијама у националним телевизијама, у штампаним и интернет медијима.

DUO DIGITAL MEDIA бави се телевизијском продукцијом (извештавање за националне телевизије и ТВ преноси), филмском и корпоративном продукцијом (израда сценарија и комплетна продукција корпоративних филмова, кратких промо филмова, музичких спотова, документарних и играно-документарних филмова...).

У оквиру ТВ продукције, DUO DIGITAL MEDIA је званично Регионално дописништво из Централне Србије националних телевизија: Прва ТВ, Б92, Пинк, Курир ТВ.

DUO DIGITAL MEDIA поседује најсавременију продукциону – телевизијску и емисиону технику за реализацију најсложенијих телевизијских преноса и Livestream-ова на интернет платформама. Продукциони тим DUO DIGITAL MEDIA реализовао је само у последњих неколико месеци комплексне преносе и снимања неколико великих догађаја.

Ауторски тим Агенције DUO DIGITAL MEDIA до сада је комплетно продуцирао и велики број изузетно значајних документарних и промотивних пројеката који су награђивани на референтним фестивалима, сајмовима, изложбама и имали велики одјек – како у Крагујевцу, Србији, тако и у иностранству.

Продукцијски тим DUO DIGITAL MEDIA иза себе има и један играно-документарни филм - Стефан Немања и Ана Борић (улоге: Петар Божовић, Слободан Ћустић, Небојша Кундачина, Александар Вучковић, Стојан Ђорђевић, Теодора Марић…). У току су техничке припреме тима за снимање аустралијског играног филма Once upon a time in Serbia (сценарио и режија Grant Osborn).

Са комплетним радом Агенције DUO DIGITAL MEDIA можете да се упознате на званичној интернет презентацији www.duo.co.rs