Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Дана 4. априла 2022.године Филолошко-уметнички факултет у Крагујевцу је имао задовољство да у просторијама Библиoтеке ФИЛУМ-а угости директора Италијанског института за културу, господина Роберта Чинкоту.

Уваженог госта, примио је декан ФИЛУМ-а, проф. мр Зоран Комадина, продекан за науку и међународну сарадњу, проф. др Никола Бубања и шефица Катедре за италијанистику, ванр. проф. др Александра Шуваковић.

Директор Италијанског института за културу је током ове посете разговарао са запосленима на Катедри за италијанистику и са студентима студијског програма Италијански језик и књижевност.  

Овом приликом уважен гост и делегација ФИЛУМ-а су током пријатељског и срдачног разговора разматрали и договорили даље правце сарадње између Италијанског института за културу и ФИЛУМ-а, која се обострано негује дуги низ година.

Декан Филолошко-уметничког факултета се најљубазније захвалио директору Италијанског института за културу у Београду господину Роберту Чинкоти на посети и указаном поверењу, након чега му је свечано уручена Захвалница за посебан допринос развоју Катедре за италијанистику.

 IMG 0be2e21c3b3ff487c015f614d1261960 V  slika