Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Oбавештавамо вас да је ORCA расписала конкурс за четврту генерацију шестомесечног тренинг и менторинг програма, који може бити користан студентима основних и постдипломских студија Вашег факултета. У оквиру овог програма, полазници уче како да формулишу своју пројектну идеју из области заштите природе и добробити животиња, пронађу донатора и попуне формуларе који су саставни део пројектне апликације за идентификованог донатора.
Рок за подношење пријаве је 25. април 2022. године.
Кроз предавања уживо, интерактивни рад у малим групама, уз асистенцију стручних и искусних предавача и индивидуални рад између тренинг модула на који добијају писану повратну информацију, полазници програма, усвајају знања и вештине кроз следеће тематске области:

  • пројектни менаџмент и обезбеђивање финансијских средстава за непрофитне пројекте;
  • вештине комуникације са различитим циљним групама и јавни наступ;
  • лидерске вештине и дефинисање јасних циљева;
  • вештине јавног заступања и реализације јавне кампање;
  • процес израде и усвајања прописа, улоге и надлежности институција и организација.
    Поред обуке, полазници добијају индивидулану подршку ментора у процесу креирања пројектног предлога на одабрану тему. Након успешно завршеног програма, полазници добијају сертификат.
    Имајући наведено у виду, били бисмо Вам захвални ако бисте заинтересованим студентима са Вашег факултета, проследили линк за пријаву на овај програм: https://orca.rs/orca-akademija-4/
    Уколико је потребно да доставимо додатне информације о конкурсу, можете контактиратиса њима: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и 065 303 00 37 (др Јелена Буразеровић, координаторка ORCA Академије).