Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу у суботу, 11. фебруара 2023. године, свечано су уручена признања најбољим научницама Универзитета у Крагујевцу. 

Поводом обележавања Међународног дана жена и девојака у науци, Универзитет у Крагујевцу је други пут доделио признања за најбоље научнице са највише резултата у научноистраживачком раду у протеклој години, на факултетима у саставу Универзитета у Крагујевцу и Институту за информационе технологије, Крагујевац.

Присутне је поздравила проректор за научноистраживачки рад Универзитета у Крагујевцу, проф. др Биљана Петровић, и ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић, који је најбољим научницама уручио признања.  

Признање за најбољу научницу са Филолошко-уметничког факултет Универзитета у Крагујевцу за 2022. годину припало је др Милани Додиг, доценту са Катедре за романистику.

Др Милана Додиг, доцент за ужу научну област Француски језик, остварила је највећи број бодова по основу остварених научноистраживачких резултата израчунатих према Правилнику о стицању истраживачких и научних звања.

Честитамо!

 

 Screenshot 42