Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Задовољство нам је да вам представимо и да вас позовемо да испратите програмске активности Београдске интернационалне недеље архитектуре која гостује у Крагујевцу, у петак 2. 6. 2023., у оквиру темата GOOD URBAN LIFE 3.

,,GOOD URBAN LIFE пројекат 2023. године улази у четврту годину реализације Good Urban Life формата који сваке године варирају зависно од тематског фокуса као и локације реализације програма. Good Urban Life (GUL) је покренут 2020. године (кустоси Јелена Брајковић (СРБ) И Давид Цалас (АТ)) и обухвата различите актере, градове, идеје, приступе, као и резултате. Оригинална концепција је настала у европској академској и истраживачкој средини и временом је прерастала у формате у коме учествују различити урбани актери са различитим искуством, ради подстицања инклузивнијег схватања питања која се тичу урбане средине.

GOOD URBAN LIFE (ДОБАР УРБАНИ ЖИВОТ) као посебан БИНА програм ове године реализује се у Крагујевцу у сарадњи са Катедром за унутрашњу архитектуру Филолошко-уметничког факултета."

Догађај се састоји из три формата: предавања (сала 205, Факултета инжењерских наука), БИНА шетња (обилазак три локације са стручним вођењем) и изложба која че се одржати у атријуму Факултета инжењерских наука.

Good urban life 3

O пројекту

A4 flajer