Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Обавештавамо да је организација Миксер, у партнерству са произвођачем намештаја NUNC из Хрватске, покренула специјално издање регионалног конкурса Млади балкански дизајнери: „Овде и сада – Хибридна решења за савремени живот, рад, размену и игру“, отварајући јединствену прилику за младе регионалне дизајнере до 40 година старости да своје иновативне идеје преточе у реалне NUNC производе и представе их светској публици на Међународном сајму намештаја у Милану 2024. године.

Чланови жирија међу којима су и реномиране светске кустоскиње Марва Грифин и Хенријет Вал, одабраће најинспиративније радове који ће учествовати у изложби YBD za NUNC на Шумарском факултету током Београдског међународног сајма намештаја, где ће NUNC-ов тим за развој производа изабрати идеје које ће заједно са ауторима развити до производа и потом представити светској публици на престижном Међународном сајму намештаја у Милану.

Позив је отворен до 27. 9. 2023. године. Детаље о конкурсу и формулар за пријаве можете наћи на овом линку:  https://ybd.mikser.rs/call/

Позив

image001 1