Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Позивамо све заинтересоване студенте Универзитета у Крагујевцу да се пријаве за бесплатан одлазак на SPLET TECH конференцију о иновацијама и иновативном предузетништву, која ће се одржати 10. октобра у МТС Дворани у Београду, у организацији Иницијативе Дигитална Србија и Центра за технолошко предузетништво и иновације ICT Hub.

На девет локација у МТС Дворани заинтересовани могу пратити предавања, радионице, едукативне презентације, панел дискусије, студије случаја, чути инспиративне приче великих иноватора и упознати се са актуелним темама из света иновација са фокусом на скалирању и изласку на нова тржишта. У оквиру конференције млади ће имати прилику да упознају предаваче из земље и иностранства, повежу се са новим пословним партнерима из региона и сазнају више о првом српском суперкластеру.

Агенду конференције можете погледати овде.

Сви заинтересовани за бесплатан одлазак на SPLET TECH конференцију могу се регистровати путем овог формулара до петка, 6. октобра до 23.59 ч.

Полазак за Београд планиран је из Крагујевца у јутарњим часовима, а о тачном времену и месту поласка бићете накнадно обавештени.

За сва додатна питања можете се информисати путем е-поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.