Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

CecaСа великом тугом и дубоким жаљењем обавештавамо вас да је наша драга колегиница Светлана Вујовић, секретар Факултета, преминула 23. новембра 2023. године у 59. години живота, након тешке болести.

Била је драгоцен члан нашег колектива, стручна и омиљена колегиница. Сећање на њу ће остати дуго међу запосленима, који су имали част и задовољство да сарађују са њом. Светлана је рођена 21. октобра 1965. године у Беранама, у Црној Гори, а завршила је Правни факултет у Крагујевцу и остала верна својој струци. Радни однос на Филолошко-уметничком факултету засновала је 2002. године као секретар Факултета, што је чини једном од првих запослених на ФИЛУМ-у, али указује и на њен дубоки ангажман и посвећеност стварању темеља наше институције. Била је незаменљиви део Факултета и њена посвећеност, преданост и несебична подршка били су кључни за функционисање наше академске заједнице.

Филолошко-уметнички факултет изражава најдубље саучешће њеној породици. Њена смрт оставља празнину у нашој институцији и успомену на њу ћемо трајно чувати.

Сахрана ће бити обављена у суботу, 25. 11. 2023. године, у 12.30 сати на Градском гробљу у Јагодини.