Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram
Јеленa Арсенијевић Митрић

Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу у понедељак, 12. фебруара 2024. године, свечано су уручена признања најбољим научницама Универзитета у Крагујевцу.

Поводом обележавања Међународног дана жена и девојака у науци, Универзитет у Крагујевцу је трећи пут доделио признања за најбоље научнице са највише резултата у научноистраживачком раду у протеклој години, на факултетима у саставу Универзитета у Крагујевцу и Институту за информационе технологије, Крагујевац.

Присутне је поздравила проректор за научноистраживачки рад Универзитета у Крагујевцу, проф. др Биљана Петровић, и ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић, који је најбољим научницама уручио признања.

Признање за најбољу научницу са Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу за 2023. годину припало је др Јелени Арсенијевић Митрић, ванредној професорки са Катедре за српску књижевност.

Др Јелена Арсенијевић Митрић, ванредна професорка за ужу научну област Теоријске књижевне дисциплине и општа књижевност, остварила је највећи број бодова по основу остварених научноистраживачких резултата израчунатих према Правилнику о стицању истраживачких и научних звања.

Честитамо!

Dodela priznanja