Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Aмеричка привредна комора у Србији објавила је конкурс за нову генерацију једногодишњег програма AmChamps – Млади лидери промена, који је намењен студентима Универзитета у Србији.
AmChamps 2018 ће окупити укупно 40 одабраних учесника – 20 студента и 20 младих менаџера. Студенти су на III или IV години основних студија или на постдипломским студијама државних факултета из Србије и не старији од 25 година. Представници AmChamps компанија чланица су успешни млади менаџери, не старији од 35 година.
На почетку програма, на посебном догађају брзог упознавања, учесници ће бити спојени у парове (један студент и један млади менаџер), а током читавог трајања програма њихов заједнички рад се прати и оцењује.
Програм се састоји из три дела: Учење и такмичење (редовни део), Студија случаја (полуфинале) и Пројектни задатак (финале). Редовни део чини серија предавања, радионица и ваннаставних активности током којих полазници стичу нова знања, усавршавају пословне вештине, стимулишу креативно размишљање и самопоуздање, а паралелно, кроз рад у паровима, развијају менторство и лидерство. Десет најбољих парова добија задатак да током лета спреми студију случаја, коју обезбеђује компанија Coca-Cola Hellenic и свој рад представи на полуфиналном догађају у септембру. Три пара која најбоље припреме и представе студију случаја улазе у финале. Пар који најбоље осмисли, припреми и представи свој пројекат, по оцени ментора, биће проглашен победником програма.
Финалисти добијају вредне награде. Кад је у питању победнички пар, менаџер добија пуну стипендија Универзитета Sheffield за похађање Executive MBA програма, а студент пуну стипендију Универзитета Sheffield за мастер студије у Солуну. Друга два менаџера добијају половичне стипендије за Executive MBA, а друга два студента половичне стипендије за мастер.
Студенти који желе да се пријаве за AmChamps 2018 могу послати свој CV и мотивационо писмо или видео на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније до 30. 11. 2017.
Менаџери чија је компанија чланица AmChamps-a могу се консултовати са својим HR-ом и директором о могућностима учешћа у програму.
За додатне информације контактирати са AmChamps тимом путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

rsz amchamps poster a4 lowres srb page 001