Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

У организацији Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу отворен је Конкурс за пријаву студената на бесплатан курс италијанског језика А1 ниво.
На конкурс се могу пријавити студенти свих нивоа студија. Напомена: студенти прве године основних, интегрисаних и струковних академских студија немају право пријаве.
Рок за пријаву је 4. децембар 2017. године, до 12:00 сати. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

Пријаву можете послати електронским путем на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (у поље Предмет мејла уписати Пријава за курс италијанског језика), или донети лично у просторије Центра (други спрат зграде Ректората, између Правног и Економског факултета), радним данима од 09:00 до 15:00 часова.

За пријаву је потребно доставити:
Пријавни формулар (можете преузети ОВДЕ)
Мотивационо писмо
CV (препорука: користити Europass модел)
Потврда са факултета о тренутном статусу (у којој се види просечна оцена остварена током студија, као и дужина трајања студија).

Критеријуми за евалуацију и селекцију кандидата:
•    академски успех и заслуге
•    мотивација
•    биографија
Напомена: Курс је бесплатан. Број места је ограничен.
Кандидати ће бити обавештени о резултатима конкурса путем електронске поште, најкасније 5 дана по завршетку конкурса.
Настава ће се одвијати у просторијама Ректората Универзитета у Крагујевцу, 2 пута недељно у трајању од 3 месеца.
На крају курса учесници ће полагати завршни тест и добити сертификат о учешћу на курсу и стеченом нивоу знања италијанског језика.
Учесници конкурса који су ромске националности или студенти са инвалидитетом о томе достављају одговарајуће потврде.

Конкурс је објављен на сајту Универзитета у Крагујевцу: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1567, као и на сајту Центра за развој каријере и саветовање студената:http://www.razvojkarijere.kg.ac.rs/article/konkursi/konkurs-za-prijavu-studenata-fakulteta-univerziteta-u-kragujevcu-na-besplatan-kurs-italijanskog-jezika-na-nivou-a1-u-organizaciji-czrk-a.html