Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Покренуто је Такмичење за најбољу студентску идеју које се реализује у оквиру Еразмус плус пројекта ИФ4ТМ (Институционални оквир за развој треће мисије на универзитетима у Србији) на седам високошколских институција. Право учешћа на Такмичењу имају студенти основних, мастер и докторских студија Универзитета у Крагујевцу, Универзитета у Београду, Универзитета у Новом Саду, Универзитета у Нишу, Државног универзитета у Новом Пазару, Универзитета Метрополитан у Београду и Високе техничке школе струковних студија у Зрењанину. Пријаве трају до 25. марта.
Конкурс је објављен на сајту Универзитета: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1652, као и на сајту Центра за развој каријере и саветовање студената: http://www.razvojkarijere.kg.ac.rs/article/konkursi/takmicenje-za-najbolju-studentsku-ideju-u-srbiji-2018.html.

Како би студентима била олакшана пријава, биће организовани инфо дани 7. марта 2018. године, у 12.00 сати, на Факултету инжењерских наука (Мали амфитеатар објекта А), и 9. марта 2018. године, у 12.00 сати, на Економском факултету (сала Е1, приземље). У овим терминима ће детаљно бити објашњена процедура пријаве, који су услови такмичења, како се користи Inno student платформа, какав је календар распореда такмичења, какве обуке очекују студенте, које се награде очекују. Информативним данима присуствоваће и победници претходних такмичења. Учешће можете потврдите једноставном онлајн пријавом на овом линку. Остављена је могућност бирања оба термина. Више информација о информативним данима као и о такмичењу можете добити слањем имејла на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Више о такмичењу можете сазнати овде.

UKG Poster 25