Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Музичка продукција РТС и ове, 2019. године, отвара конкурс „Млади и успешни“, који је намењен талентованим уметницима, до 25 година старости, заинтересованим да као солисти наступе на концерту са Симфонијским оркестром РТС.

Први конкурс „Млади и успешни“, који је био отворен 2017. године, привукао је пажњу великог броја младих уметника заинтересованих да концерну сцену поделе са Симфонијским оркестром РТС. Овај реномирани ансамбл, кроз своју историју дугу више од осам деценија, неговао је програмску политику која од увек била усмерена и у правцу афирмације и јавне презентације најперспективнијих младих извођача. Више од 150 уметника из целе земље, до 25 година старости, ушло је у оштру конкуренцију, а одабрано је 20 најбољих међу њима, које је до сада већ имала прилике да чује и публика у Kоларчевој задужбини.

Подстакнути великим интересовањем међу младим уметницима, али и свешћу да је неопходно пружити подршку и неговати таленат генерације уметника која тек ступа на професиовналну музичку сцену, Музичка продукција РТС и ове године отвара Kонкурс, који је отворен од 1. фебруара до 1. марта.

Сви заинтересовани треба да пошаљу биографију и снимак на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или поштом на адресу Музичка продукција РТС, Хиландарска 2, 11000 Београд, са назнаком „За конкурс млади и успешни“.

Konkurs Mladi i uspesni