Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Европски центар за живе језике (European Centre for Modern Languages – ECML) позива стручњаке у области наставе језика да се пријаве за учешће у пројектима за циклус 2020-2023. Главна тема је ,,Подстицање иновација у настави језика: промена контекста, развој компетенција".

Конкурс је отворен за наставнике, едукаторе наставника, истраживаче, оне који се баве израдом наставних материјала и планова и програма, као и друге стручњаке у области наставе страног језика. Можете се пријавити уколико желите да се укључите у осмишљавање и израду практичних материјала и ресурса везаних за наставу и учење језика који могу да се прилагоде за употребу у различитим земљама. Ако већ имате пројектну идеју, можете да се пријавите као будући координатор пројекта, уколико је немате, можете се пријавити за члана међународног пројектног тима. 

Рок за подношење пријава је 22.04.2019. године

Више информација и детаље конкурса можете прочитати на сајту Фондације Темпус

Да бисте се што боље упознали са детаљима овог конкурса, Фондација Темпус и Европски центар за живе језике организују вебинар у уторак 26. марта 2019. године у 10 часова пре подне. За учешће у вебинару неопходно je попунити пријавни формулар који се налази на следећем линку.

 

Рок за пријаву је 25. март 2019. године у 14 часова. Вебинар ће бити одрађен на енглеском језику.