Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram
Драге колегинице и колеге,
Уколико се професионално бавите спортом, или рекреативно волите да играте фудбал, кошарку, одбојку, шах или стони тенис, позивамо вас да се пријавите за неку од спортских екипа ФИЛУМ-а, које ће учествовати на Купу ректора и Филозофијади 2019.
Куп ректора представља традиционално и најмасовније студентско спортско такмичење Универзитета у Крагујевцу, на којем студенти учествују у 7 спортских дисциплина. На овом такмичењу учешће узима преко 1000 студената свих 12 факултета Универзитета у Крагујевцу, а ове године ће бити одржано 14. априла у Чачку.
Филозофијада/Филологијада је спортско-едукативна манифестација која се сваке године одржава у мају месецу и окупља студенте филолошких и филозофских факултета из целог региона. Ове године је учешће потврдило 23 факултета и преко 1000 студената из Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине, Републике Српске, Црне Горе, Македоније, Бугарске и Румуније. Поред спортских надметања, студенти ће се такмичити и у дисциплинама квиз знања и дебата. Овогодишње место сусрета студената целог региона је Сунчев брег (Бугарска), у периоду од 3. до 8. маја.
Уколико желите да будете део екипа које ће представљати ФИЛУМ на поменутим манифестацијама, позивамо вас да попуните пријавни формулар који се налази на овом линку и пошаљете га на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..ac.rs, најкасније до понедељка, 8. априла, до 12 часова.
Уколико имате било каквих питања можете нас контактирати путем имејл адресе Студентског парламента, или путем фб странице fb.com/filumkg.

 Filozofijada plakat