Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Обавештавамо вас да ради договора и заказивања бесплатног тестирања на COVID-19, због уласка у Републику Србију, студенти са територије Републике Црне Горе могу да се јаве др Маји Милановић на имејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или др сци. Сањи Меденицина мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Тестирање на COVID-19 моћи ће да обаве само студенти који буду имали обавезе на високошколским установама током маја месеца (практична блок настава или испитни рок). На тестирање студенти ће долазити са имејл поруком коју треба да добију од високошколске установе, у којој се наводе њихове обавезе у мају. Са негативним резултатом теста студенти ће имати рок од 72 сата да уђу у Републику Србију без обавезе боравка у карантину.

Обавештење Министарства просвете, науке и технолошког развоја број 612-00-00523/1/2020-06 од дана 15. маја 2020. године, о процедури за заказивање бесплатног тестирања на COVID-19 за студенте који долазе са територије Црне Горе можете да погледате овде.