Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

research data image

© istock.com/Rassco

Ако сте млади истраживач који се пријављује на конкурс Министарства просвете, науке и технолошког развоја (седми позив младим истраживачима), заинтересован за ангажовање на Филолошко-уметничком факултету,  пратите упутство испод.

Да бисте започели процедуру, молимо вас да најпре попуните претпријаву путем електронског обрасца. У претпријави је  потребно навести само најосновније податке и захтев за избор (у слободној форми, потписан). Потребене потврде биће вам аутоматски прослеђене на мејл адресу коју сте навели у претпријави (молимо, водите рачуна да је тачно наведете!). Након што добијете потврде у електронској форми, биће потребно да исте штампате и донесете у архиву Факултета, ради овере. Ове потврде приложићете Министарству, заједно са осталом траженом документацијом, у складу са конкурсом Министарства.

Након што добијете позитивне резултате конкурса Министарства, биће потребно поднети детаљније податке и документацију, електронски, кроз овај електронски образац (немојте га попуњавати док не добијете позитиван резултат конкурса Министарства). Након тога, на Факултету ће бити довршена процедура избора у истраживачко звање.

Нацрт правилника о избору, као и кораке и ток читаве процедуре погледајте овде.

Срећно!