Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Razvojni biznis centar Kragujevac, у сарадњи са искусним тренером и експертом за област друштвених мрежа и дигиталног маркетинга Страхињом Ћаловићем, из фирме „Organic Media“, реализује програм подршке запошљавању младих, узраста 18 до 30 година старости. Програм је део пројекта „Праве вештине по мери послодавца“, који подржава и финансира швајцарска организација Solidar Suisse, канцеларија у Београду.

Програм укључује:
 
  • Теоретску обуку за дигитални маркетинг у трајању од 5 радних дана;
  • Практични део обуке – стручну, радну праксу, у трајању од 4 радне недеље, на реалним задацима из области дигиталног маркетинга, уз континуирану подршку и надзор искусног ментора.
  • И теоретска и практична обука реализују се онлајн. Практични део обуке може укључивати и одлазак на терен и непосредну комуникацију са клијентима.
  • Кандидати који током обуке покажу одговарајући ниво знања и вештина, креативности и мотивисаности, посвећености и спремности за даље учење, добиће могућност да се радно ангажују у фирми „Organic Media“

Јавни позив за пријављивање младих отворен је до 31. јула 2020.

Текст јавног позива са смерницама и детаљним упуствима како конкурисати можете наћи путем линка и на сајту Развојног бизнис центра  
 

Конкурс за упис студената у другом конкурсном року

Календари за упис на основне академске студије

Одсек за филологију

Одсек за музичку уметност

Одсек за примењену и ликовну уметност

Остало

Поштоване колегинице и колеге,

Обавештавамо Вас да, због колективног одмора, службе Филолошко-уметничког факултета неће радити од 20. јула до 24. августа. Дежурне службе обављаће послове са странкама у скраћеном радном времену 10-13 часова. Молимо вас да све ваше послове најавите путем имејла: 

 

Архива ФИЛУМ-а:

   Електронска адреса:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

Служба за опште и правне послове: 

   Електронска адреса: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  

Кабинет декана 

    Електронска адреса: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.