Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Отворен је позив за пријаву заинтересованих наставника и сарадника Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу за онлајн обуку у области развоја дигиталних компетенција, предузетничких вештина и ангажовања музичара у друштву, који се организује у оквиру пројекта DEMUSIS, WP.3, а које ће одржати колеге са Новог бугарског универзитета. Сви заинтересовани могу се пријавити до 16.12.2020. године, а први део обуке биће организован 21. и 22. децембра.   

Линк за пријаву.

Министарство омладине и спорта  расписало је Конкурс за стипендирање до 1000 студената завршне године основних академских студија и до 500 студената завршне године мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2020/21. годину.

Конкурс је намењен студентима завршне године основних, интегрисаних и мастер академских студија на високошколским установама чији је оснивач Република Србија. Конкурс можете погледати на званичним интернет презентацијама Министарства омладине и спорта и Фонда за младе таленте Републике Србије.

Конкурс je отворен до 1. фебруара 2021године.

Текст конкурса

Модел пријаве на конкурс

Модел Уговора о стипендирању

Образац изјаве о прибављању података

Пример овлашћења за потписивање уговора

Ако сте млади истраживач који се пријављује на конкурс Министарства просвете, науке и технолошког развоја, заинтересован за ангажовање на Филолошко-уметничком факултету,  у наставку можете наћи линк са упутством за пријаву. http://www.filum.kg.ac.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=942&catid=25&lang=sr&Itemid=217