Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Са задовољством вас позивамо да присуствујете концерту на коме ће наступати наставници и сарадници Одсека за музичку уметност Филолошко-уметничког факултета. Концерт се одржава у оквиру Концертне сезоне ФИЛУМ-а и можете га послушати у среду, 17. јануара 2024. године, у Универзитетској галерији, од 19 часова. 

Улаз је слободан.

Добро дошли!

верзија 3 page 0001

Иницијатива младих позива вас да се пријавите за учешће у пројекту Прави хероји чија реализација ће почети у јануару 2024. године. Пројекат је намењен младима од 18 до 30 година.

С обзиром на то да је у питању истраживачки рад, Иницијатива младих у потрази је за учесницима/цама који се баве друштвеним наукама и темама.

Позив за програм можете наћи на линку: https://yihr.rs/bhs/poziv-za-ucesnike-u-projektu-pravi-heroji/

Пријаве треба послати до 20. јануара 2024. године. 

Pravi heroji vizual 1920 x 1080 px 1

Уметнички савет Универзитетске галерије вас позива на традиционални БОЖИЋНИ КОНЦЕРТ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ, који ће се одржати у уторак, 9. јануара 2024. године (уторак) од 18 часова у Универзитетској галерији. 

На традиционалном Божићном концерту наступиће професори и најбољи студенти Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу.

Добро дошли!

Plakat koncerta page 0001

Поштоване колегинице и колеге,
Поступајући у складу са Закључком Владе Републике Србије, а тиче се препоруке да понедељак 8. јануар 2024. године буде нерадан дан, обавештавам вас да Факултет неће радити поменутог дана.
Први радни дан након празника биће уторак 9. јануар 2024. године.
Желимо вам срећне празнике!