Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

У срeду 13. мaртa 2024. године, у 14 часова, у Свечаној сали Рeктoрaта Универзитета у Крагујевцу, биће одржана кoмeмoрaциja угледном прoфесору, диригенту и првом декану Филолошко-уметничког факултета, Mилojу Никoлићу. 

Иновациони инкубатор Универзитета у Крагујевцу (ИИУК) вас позива на предузетнички meet-up који ће се одржати на Економском факултету. Догађај се организује уз подршку Министарства науке, технолошког развоја и иновација (НИТРА)

Циљ догађаја: Јачати предузетнички дух и мотивисати студенте Универзитета у Крагујевцу да стичу предузетничка знања и вештине, развијају и реализују иновативне бизнис идеје.

Место: Економски факултет у Крагујевцу

Време: 07.03.2024 од 12.00 – 13.00ч

Програм догађаја:

  1. Стартаперске приче - Сава Павловић суоснивач и директор иновативног, растућег стартапа Farmit, ће поделити своја искуства, изазове и успехе од бизнис идеје током студија, до растућег стартап-а. 
  2. Представљање активности Иновационог инкубатора Универзитета у Крагујевцу и то:
  • Јавни позив за подршку студентским иновативним, стартап иницијативама.
  • Осталo

Poster EK Jura FILUM 1

Са задовољством вас позивамо да присуствујете концерту студената камерне музике Филолошко-уметничког факултета, који ће бити одржан у среду, 5. марта 2024. године, у Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије од 20 сати. На концерту ће наступати студенти мастер и докторских студија из класа редовног професора Борислава Чичовачког: Андријана Аћимовић (флаута), Ката Стојановић (виолина и виола), Вељко Петровић (клавир).

Гости концерта: Марта Мезеи, сопран и Дамјан Милосављевић, контрабас

На програму концерта наћи ће се дела композитора: К. Ф. Е. Баха, И. Жебељан, В. А. Моцарта, Б. Барток, И. Жебељан/В. Ненадића, М. Милојевића и Е. Шулхофа.

Добро дошли! 

 Камерна 5 3 2024 page 0001