Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Са задовољством вас позивамо да, у петак 1. септембра 2023. године, у 19 часова, у Кући Ђуре Јакшића, присуствујете концерту најбољих студената студијског програма Хармоника. Наступају студенти из класа наставника са Катедре за хармонику: Никола Димитријевић, Милена Радовић, Никола Живановић, Игор Љепаревић.

Добро дошли!

Djura Jaksic

Позивамо вас да у четвртак, 6. јула 2023. у Кући Ђуре Jакшића, од 19 часова, присуствујете концерту студената Катедре за клавир. На концерту наступају студенти из класе ванредног професора др ум. Сање Луковац. 

Улаз је бесплатан.
Добро дошли!
Klavir 6 7

Са задовољством вас позивамо да присуствујете солистичком реситалу -  јавној одбрани завршног рада Агнес Секељ, студенткиње мастер академских студија соло певања у класи редовног професора Марине Трајковић Биџовски, који ће бити одржан у Кући Ђуре Јакшића у Крагујевцу, 4. јула 2023. године од 18 часова.

Клавирска сарадња: Душан Тороман, самостални уметнички сарадник

Добро дошли!

 4 7 2023 1 page 0001

Позивамо вас да присуствујете солистичком реситалу -  јавној одбрани завршног рада Марије Лазаревић, студенткиње мастер академских студија соло певања из класе редовног професора Оливера Њега, који ће бити одржан у Кући Ђуре Јакшића у Крагујевцу, 4. јула 2023. године од 19 часова.

Клавирска сарадња: мр Петар Марковић, виши уметнички сарадник

Добро дошли!

4 7 2023 1 page 0002

Задовољство нам је да вас позовемо да присуствујете концерту ,,Савремена дела крагујевачких композитора за соло хармонику" у извођењу др ум. Миодрага Ђорђевића, доцента на Катедри за хармонику Филолошко-уметничког факултета, који ће бити одржан у Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије, у среду 5. јула 2023. године од 19 часова.

На програму ће се наћи дела композитора Јаснe Вељановић, Владимирa Трмчићa, Лазарa Ђорђевићa, Игорa Андрићa, Владицe Микићевић.

Концерт је пројекат подржан од стране Града Крагујевца који је допринео је у значајној мери реализацији овог пројекта обезбеђивањем дела средстава за његово суфинансирање. 

 

Добро дошли!

Harmonika Miodrag Djordjevic 1