Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

У среду, 5. јуна 2019. у 19 часова у Универзитетској галерији биће одржан концерт На слово, на слово, рецимо Б, Наташе Петровић (виола) и Бојане Шумањски (клавир). 

koncert 5 jun

У среду, 5. јуна у 11 часова у Основној школи ,,Милутин и Драгиња Тодоровић" (учионица број 38) одржаће се презентација најуспелијих студентских радова из предмета: Методика општег музичког образовања, Методика наставе солфеђа, Методика теоријске наставе и Анализа вокалне музике. Реализатори презентације су студенти: Милена Перић, Александар Перић, Александар Радисављевић, Магдалена Богдановић, Александра Лукић, Милена Ђукић и Филип Савић. 

Концерт Камерног хора ФИЛУМ-а, под диригентском палицом Уроша Степановића, биће одржан у Саборној цркви у Крагујевцу, у суботу 25. 5. 2019. године у 18.00 часова. На концерту ће бити изведено православно српско народно црквено појање, дела Кир Стефана Србина, Т. Остојића, С. С. Мокрањца, У. Степановића.

25 05 2019 1

У среду, 5. јуна 2019. године у 12 часова, у Свечаној сали Друге крагујевачке гимназије одржаће се јавни час под називом ,,Уметност говора". У програму учествују студенти Катедре музике у медијама, Музичке теорије и педагогије и извођачких студијских програма. 

1 plakat Page 4

 

 

У петак, 17. маја 2019. у 19 часова у Народном музеју у Крагујевцу биће одржан концерт студената ФИЛУМ-а са Катедре за дувачке инструменте из класа редовног професора Кароља Марочика, редовног професора Борислава Чичовачког, доцента Александра Тасића и доцента Ивана Јотића.

14 i 17 5 2019 1 page 002