Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

У четвртак, 18. јуна 2020. у Малом ликовном салону Народног музеја Крагујевац са почетком у 19.00 часова биће отворена изложба радова студената студијског програма Унутрашња архитектура.

Изложба ће трајати до 18. августа 2020. године.

Добро дошли!

A3 plakat 1

У петак, 19.06.2020. године са почетком у 12 часова, у учионици 203 на Факултету инжењерских наука, Сестре Јањић бр. 6 одржаће се приступно предавање за избор једног наставника у звање доцента за ужу уметничку област Унутрашња архитектура и индустријски дизајн.

 

Више информација:

Приступно предавање за избор наставника у звање доцента за ужу уметничку област Унутрашња архитектура и индустријски дизајн по конкурсу објављеном 15. 1. 2020. године (објављено 9. 6. 2020).

Меморијална галерија ,,Душан Старчевић” у Смедеревској Паланци организује од 6. јуна до 6. јула 2020. године IV Међународно бијенале уметничког цртежа. Конкурс се организује ради афирмације цртежа као самосталне ликовне дисциплине, као и подстицања стваралаштва у том медију уметничког изражавања.

Право учешћа имали су професионални уметници у области ликовних уметности, студенти, као и аматери који имају више од 15 и мање од 45 година.

Овогодишња добитница друге награде на бијеналу уметничког цртежа је Миња Радашиновић, студенткиња друге године на студијском програму Ликовне уметности Филолошко-уметничког факултета.