Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

У оквиру активности усмерених на очување и унапређење здравља, Канцеларија за превенцију пушења Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут” расписује наградни конкурс за идејно решење плаката на тему „ПРЕВЕНЦИЈА УПОТРЕБЕ ДУВАНА“.

Конкурс је намењен студентима уметничких факултета, а учествовање је бесплатно. Рок за пријем радова је 30. новембар 2020. год. Радови ће бити селектовани и оцењени од стране стручног жирија. Најбољих 12 радова биће награђено новчаним наградама и заједно са радовима из најужег избора биће коришћени за изложбе, израду промотивних и здравствено васпитних материјала.

Информације о пропозицијама можете видети на линку и на сајту института www.batut.org.rs где се може наћи текст конкурса и преузети пријава за учешће на конкурсу. 

Контакт особе за додатне информације су Татјана Шљивар тел. 011/2684-566/ лок.178; имејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Надежда Николић, имејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

У уторак, 22. септембра 2020. у Модерној галерији у Горњем Милановцу са почетком у 14 часова биће отворена изложба Архитектонске констелације ауторки: др Јелене В. Атанасијевић, мр Сање Дрвенице и др ум. Иване Павловић. Изложбу можете погледати до 6. октобра 2020. године.

 

Добро дошли!

unnamed 1

DAAD Информативни центар Београд 23.09.2020. у 11 часова организује онлајн презентацију која има за циљ да приближи заинтересованима овогодишњи програм DAAD стипендија за уметнике и дају информације о процесу апликације за неку од уметничких стипендија.
Презентација ће се одвијати преко Zoom платформе и сви заинтересовани за присуство онлајн презентацији треба да се обрате DAAD Информативном центру Београд путем имејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. како би добили приступне податке.

DAAD

У среду, 23. септембра 2020. године у Гaлерији СКЦ-а Нови Београд биће отворена самостална изложба цртежа Бурна побудна на броду земља др ум. Јелене Шалинић Терзић. Изложбу ћете моћи погледати до 9. октобра. 

Добро дошли!

 

jelena pozivnica 3