Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Са задовољством вас позивамо на концерт студената виолине који се организује у уторак 7. јуна. 2022. године, у 18 сати, у Кући Ђуре Јакшића. На концерту ће наступати студенти из класе ванредног професора Јелене Роквић

Клавирска сарадња: др ум. Сања Четровић, уметнички сарадник и Јелена Ивановић, самостални уметнички сарадник.

violina 7 6 2022 1

Са задовољством вас позивамо на концерт студената кларинета, у Кући Ђуре Јакшића, 3. јуна 2022. у 20 сати. Концерт ће одржати студенти кларинета Филолошко-уметничког факултета из класе редовног професора Александра Тасића, уз клавирску сарадњу Невене Глигорић, вишег уметничког сарадника.

На програму су дела: Г. Шокера, Б. Мартинуа, Л. Басија, Ж. Бизеа, П. Де Сарасатеа, Т. Олаха.

Улаз је бесплатан!

Добро дошли!

 clarinet

Последњи концерт поводом обележавања две деценије успешног рада Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу одржан је усреду, 18. маја 2022, у Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије.

На овом концерту наступали су студенти различитих модула студијског програма Извођачке уметности Одсека за музичку уметност, стога је публика имала прилику да послуша разноврстан музички програм.

Задовољство нам је да вас позовемо на концерт студената флауте, у Кући Ђуре Јакшића, 3. јуна 2022. у 18 сати. Концерт ће одржати студенти флауте Филолошко-уметничког факултета из класе редовног професора Кароља Марочика, уз клавирску сарадњу Невене Глигорић, вишег уметничког сарадника.

На програму су дела: В. Блодека, Ж. Ибера, Ј. С. Баха, В. Комадине, К. Ф. Е. Баха, Ж. Мукеа, Ф. Доплера, В. А. Моцарта, К. Рајнекеа.

Улаз је бесплатан!

Добро дошли!

flute

 

Крагујевачка публика у среду, 11. маја 2022. године, имала је прилику да ужива у наступу студената Одсека за музичку уметност Филолошко-уметничког факултета. 

Овај концерт део је концертне сезоне поводом обележавања две деценије рада Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, који је одржан у Кући Ђуре Јакшића, 11. маја 2022. године.