Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Задовољство и част нам је да вас позовемо на концерт хора, оркестра и солиста Филолошко-уметничког факултета, који се организује поводом прославе Дана Факултета у среду 1. јуна 2022. године од 20 сати, у Књажевско-српском театру.

Филолошко-уметнички факултет прославља 20 година постојања и успешног рада, те вас позивамо да са нама обележите овај битан јубилеј.

Добро дошли! 

 1 6 2022 1

Са задовољством вас позивамо да присуствујете концерту студената ФИЛУМ-а, који се организује у Светоуспенском Саборном храму у Крагујевцу, у понедељак 30. маја 2022. године од 19 сати. На концерту ће наступати студенти са предмета Православна хорска музика.

Диригент: Урош Степановић

 

Добро дошли!

Православна хорска музика page 0001

Са задовољством вас позивамо да присуствујете концерту студената камерне музике Филолошко-уметничког факултета, који ће бити одржан у среду, 25. маја 2022. године, у Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије од 19 сати. На концерту ће наступати студенти из класа редовног професора Борислава Чичовачког, редовног професора Катарине Радовановић, доцента Мирјане Нешковић и доцента Александра Стефановића.

Сарадник у настави: Марко Марковић

Добро дошли!

kamerna min

Са задовољством вас позивамо да присуствујете концерту студената Катедре за соло певање, који се организује у Кући Ђуре Јакшића, у четвртак 26. маја 2022. године од 19 сати. На концерту ће наступати студенти из класа: редовног професора мр Марине Трајковић Биџовски, редовног професора мр Оливера Њега и ванредног професора мр Војислава Спасића, уз клавирску сарадњу самосталног уметничког сарадника Душана Торомана и вишег уметничког сарадника мр Петра Марковића. 

Добро дошли!

solo pevanje

Са задовољством вас позивамо да, у петак 20. маја 2022. године, у Кући Ђуре Јакшића у Крагујевцу, од 18 часова, присуствујете концерту студената камерне музике. На концерту ће наступити студенти из класе ред. проф. Катарине Радовановић.

Сарадник у настави: Марко Марковић 

Добро дошли!

 

Kamerna 20 5 2022 page 0001