Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Са задовољством вас позивамо да присуствујете концерту студената соло певања са Филолошко-уметничког факултета, који ће се одржати у уторак, 28. децембра 2021, од 18 часова, у Галерији Коларца. Наступају студенти из класе ванредног професора мр Војислава Спасића, уз клавирску пратњу мр Петра Марковића.

 

Добро дошли!

 

Kolarac koncert page 0001

У понедељак, 20. децембра 2021. године од 12 часова, у Кући Ђуре Јакшића биће одржана концертна промоција збирке клавирске музике, прве и друге свеске, под називом ,,Меморабилија" групе аутора:  Станка Симића, Драгана Латинчића, Марка Ковача, Владимира Глигорића и Милорада Маринковића.

Добро дошли!

 

memorabilija za KG

Са задовољством вас позивамо да присуствујете концерту студената Катедре за соло певање, који се организује у Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије, у четвртак 16. децембра 2021. године од 20 сати. На концерту ће наступати студенти из класа: редовног професора мр Марине Трајковић Биџовски, редовног професора мр Оливера Њега и ванредног професора мр Војислава Спасића, уз клавирску сарадњу самосталног уметничког сарадника Душана Торомана и вишег уметничког сарадника мр Петра Марковића. 

 

Добро дошли!

Концерт Катедре за соло певање

У петак, 17. децембра 2021. године, у Кући Ђуре Јакшића у Крагујевцу, од 19 часова, биће одржан концерт студената камерне музике. На концерту ће наступити студенти из класе доцента Мирјане Нешковић.   

Улаз је бесплатан.

Добро дошли!

17 12 2021

Све заинтересоване обавештавамо да је концерт, који је требало да се одржи 10.12.2021. године, отказан. Пратите сајт за информације о новом термину одржавања овог концерта. 

 

Са задовољством вас позивамо да, у петак 10. децембра 2021. године, у 20 сати, у Галерији Народног музеја, присуствујете завршном концерту мастер студија Стефана Адамовића, студента из класе редовног професора Борислава Чичовачког, на студијском програму Извођачке уметности, модул: Камерна музика.

Добро дошли!

Adamovic