Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Погледајте видео-прилог о одржаној Свечаној академији поводом 21 године постојања и рада Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу.

Свeчaнoм aкaдeмиjoм и концертом хора, оркестра и солиста 1. јуна 2023. гoдинe, oбeлeжeна je 21 гoдинa пoстojaњa и рaдa Филолошко-уметничког фaкултeтa Унивeрзитeтa у Крaгуjeвцу.

Након интонирања химне Републике Србије ,,Боже правде" и  универзитетске „Gaudeamus“ у извођењу академског хора Филолошко-уметничког факултета, уз присуство бројних гостију, чланова колектива и студената, присутнима се обратио декан Факултета, проф. мр Зоран Комадина и упознао је присутне са развојним путем факултета, постигнутим резултатима, проблемима са којима се Факултет суочава и даљом визијом његовог развоја. Скупу су се обратили и проректор за наставу и студенстска питања Универзитета у Крагујевцу, проф. др Владимир Ранковићпредседник Скупштине града господин Мирослав Петрашиновић и саветник за културу Председника Републике Србије господин Дејан Савић са честиткама.

Видео-прилог