Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

AIESEC у Крагујевцу позива све заинтересоване, младе ученике и студенте који имају између 18 и 30 година да се пријаве на бесплатне консултације како би отишли на AIESEC праксу током лета!

Пријавите се путем линка – https://bit.ly/konsultacije-leto2024

Шта је AIESEC пракса?

AIESEC пракса је прилика да се развијете, пропутујете и обогатите своје животно искуство. AIESEC има три програма пракси: стручне, волонтерске и учитељске, у наставку текста можете прочитати више о њима.

Стручне праксе:

Global Talent омогућава младим људима да стекну интернационално радно искуство кроз стручне праксе и пословне пројекте. Кроз ове прилике, учесници имају прилику развијати своје вештине, истраживати нове културе кроз рад у тимовима и доприносити раду организација широм света.

Волонтерске праксе:

Global Volunteer је програм размена који пружа прилику младим људима да волонтирају у иностранству и учествују у различитим пројектима и иницијативама везаним за циљеве одрживог развоја у различитим земљама.

Учитељске праксе:

Global Teacher омогућава младим људима да стекну интернационално радно искуство у образовним институцијама широм света и остваре позитиван утицај на окружење.

Подсећамо вас још једном на прилици за бесплатне консултације на које се можете пријавити путем линка – https://bit.ly/konsultacije-leto2024

konsultacije thumb