Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Расписан је конкурс за учешће на интерактивној бесплатној Design Thinking радионици у Београду 10-11. јула 2024. године. Пријаве су отворене за све појединце и групе младих узраста од 18 до 30 година који желе да сазнају више о предузетништву и допринесу својој заједници. Рок за пријављивање је петак, 5. јул 2024. године. Трошкови путовања и смештај у Београду ће бити обезбеђени за учеснике који путују.

Design Thinking је креативан процес развоја иновативних идеја и решења, који се фокусира на људе, њихове потребе и подстиче развој вештина као што су решавање проблема, повезивање са људима и предузетничко размишљање. Неке од најпознатијих компанија као што су Nike, Google и IKEA, користе DT у свом раду, али и многе организације и стартапи који развијају иновативне идеје и решења. Користећи исту методу ми желимо да те оснажимо и опремимо алатима потребним за покретање позитивних друштвених промена и развијање иновативних предузетничких идеја.

Полазници ће на радионици имати прилику да науче како кроз предузетништво могу решавати друштвене и еколошке проблеме у заједници у којој живе и допринети позитивним друштвеним променама. Такође ће се упознати са алатима који им могу помоћи да боље разумеју проблеме које желе решити, као и са методама за успешно развијање и прототипирање иновативних решења са својим тимом. Такође ће им бити представљени први кораци у развоју предузетничке идеје и ресурси који им могу помоћи на предузетничком путу.

 

Пријаве се попуњавају на линку.

Позив.

Design Thinking 10 11.jul 16 9