Филолошко-уметнички факултет
youtubefacebooklinkedininstagram

Концерт Катедре за соло певање биће одржан у четвртак 29. марта, у 19 часова у Галерији Народног музеја.  Наступиће студенти из класе Марине Трајковић Биџовски, Оливера Њега, Војислава Спасића и Александра Спасића, уз клавирску пратњу Јелене Ивановић, Душана Торомана и Петра Марковића. На програму су: Калдара, Моцарт, Росини, Дворжак, Шуберт, Рахмањинов, Чајковски, Римски-Корсаков, Обрадорс, Р. Штраус, Белини, Пучини, Вагнер, Зајц, Бинички, Големовић...

Solo pevanje krive page 001

Концерт студената виолине биће одржан у среду, 28. марта, у 19.30 часова у Галерији Народног музеја.

Webp.net resizeimage 1

Концерт Мешовитог хора Филолошко-уметничког факултета, којим диригује Катарина Станковић, биће одржан 27. 3. 2018. у 19 часова у Саборном храму. На програму је Јосиф Маринковић – Литургија, a јектеније и возгласе произноси протојереј Драгослав Милован, баритон.

MESOVITI HOR page 001

У оквиру европске COST акције BESTPRAC, Центар за промоцију науке Вас позива да се пријавите на тренинг школу за финансије под називом „How to manage key financial tasks for H2020 European research and innovation projects: Finance for Beginners”. Тренинг је намењен савладавању почетних корака у анализи и разумевању процедура и правила управљања финансијама на пројектима финансираним средствима Европске уније. Посебан нагласак ће бити стављен на теме попут доброг планирања и спровођења пројеката финансираних кроз програм Хоризонт 2020.

Сви заинтересовани су позвани да се пријаве попуњавањем упитника на овом линку <http://www.bestprac.eu/exchange-training/training-school-belgrade-june-2018/>, на коме се налазе услови и правила аплицирања.

Рок за пријаву је 26. март 2018.

Тренинг ће бити одржан од 4. до 6. јуна у Научном клубу Центра за промоцију науке, на адреси Краља Петра 46, Београд.